Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

happyyyyyyy ;DD !
Friday, 21 October 2011 ★ 01:14 │ (0) angels
k , today exam iss overrrrr ;DD . jyeahh ! bebass ya amat :D ! k , then balik tadi kita orang pergi PELITA .*bajet-2 mcm dh merdeka lah konon -,,-* . makan-2 and teman shamina pegi "turtti frutti" .pastu tyme nak byar tu , cashier diaa pulakk hensemm bhaii :D . walawehh ! haha *swear tk tipuu tau:D * hee ~ lepas je bayar die cakap "terima kasih" then aku jawap samee-2 secaree lembutt tauu :D .*kk . then cakap dekat sham "weyh , comel lah budak tutt" and sham rep hahah , kau ni sume nya comel *mmg comel pon lhh -,- . kk boii <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am fasha filla and this is my blog, it's mine.this could be the only place where in i can have freedom to express myself.Actually i'm just FIFteen. I'm weird and i like crazy things. This year is PMR candidate's <3 . hate me ? oh you think i care ? :D harhar >_< . hate you more bitch !!
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook FASHA FILLA
Twitter FASHA STELLA
happyyyyyyy ;DD !
Friday, 21 October 2011 ★ 01:14 │ (0) angels
k , today exam iss overrrrr ;DD . jyeahh ! bebass ya amat :D ! k , then balik tadi kita orang pergi PELITA .*bajet-2 mcm dh merdeka lah konon -,,-* . makan-2 and teman shamina pegi "turtti frutti" .pastu tyme nak byar tu , cashier diaa pulakk hensemm bhaii :D . walawehh ! haha *swear tk tipuu tau:D * hee ~ lepas je bayar die cakap "terima kasih" then aku jawap samee-2 secaree lembutt tauu :D .*kk . then cakap dekat sham "weyh , comel lah budak tutt" and sham rep hahah , kau ni sume nya comel *mmg comel pon lhh -,- . kk boii <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST