Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

err , menyampahh KH !
Saturday, 14 January 2012 ★ 18:11 │ (0) angels
er,kay esok sch kan? pastu esok ade KH bagai --'.aku dah lah tak siap print gmbr lagii! lailai~ gmbr for reka cipta form3 ! :p . dah print dh , tapi ade kertas yang hilang -,- . yg terkoyakk! time-II tu pulak lah nak hilang bagaii! pastu skg aku pon tk tahu cmnee ! err , terpakse pegi kedai jap g! lala ~ kboi !

Photobucket tak tahuu :'(
Wednesday, 11 January 2012 ★ 23:10 │ (0) angels
kay , korang ? tolong-2 lah doh pasal blog ni -,- err . aku dah tk tauu nak buatpe :D haha . first-2 pegi dekat blog skins -,- . okay semua nya cecantik! HARHAR .pastu nak edit nya tak reti dohh --' . sabar jelahh! please babe's? sesape yg reti tolong eh?

Photobucket
OLDER POST |
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am fasha filla and this is my blog, it's mine.this could be the only place where in i can have freedom to express myself.Actually i'm just FIFteen. I'm weird and i like crazy things. This year is PMR candidate's <3 . hate me ? oh you think i care ? :D harhar >_< . hate you more bitch !!
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook FASHA FILLA
Twitter FASHA STELLA
err , menyampahh KH !
Saturday, 14 January 2012 ★ 18:11 │ (0) angels
er,kay esok sch kan? pastu esok ade KH bagai --'.aku dah lah tak siap print gmbr lagii! lailai~ gmbr for reka cipta form3 ! :p . dah print dh , tapi ade kertas yang hilang -,- . yg terkoyakk! time-II tu pulak lah nak hilang bagaii! pastu skg aku pon tk tahu cmnee ! err , terpakse pegi kedai jap g! lala ~ kboi !

Photobucket tak tahuu :'(
Wednesday, 11 January 2012 ★ 23:10 │ (0) angels
kay , korang ? tolong-2 lah doh pasal blog ni -,- err . aku dah tk tauu nak buatpe :D haha . first-2 pegi dekat blog skins -,- . okay semua nya cecantik! HARHAR .pastu nak edit nya tak reti dohh --' . sabar jelahh! please babe's? sesape yg reti tolong eh?

Photobucket
OLDER POST |